RSS

About

Aici nu veti gasi drame in ale amorului, advertoriale sau subiecte dezbatute in cea mai ieftina maniera. Este un loc unde titularul scrie despre tot ceea ce ii trece prin cap in anumite perioade de timp. Continutul articolelor este explicit, uneori extrem de explicit. A nu se lua in serios tot ceea ce scriu. Uneori am atat de multi pitici pe cerebel incat si eu ma minunez de propria-mi gandire.

Nu emit pretentii la adresa cuiva. Nu-mi place sa fiu pupat in cur asa cum, la randu-mi, nu pup pe nimeni in cur. Daca imi place un articol de-al tau atunci exista posibilitatea sa te trezesti cu vreun comentariu din partea mea (exista la fel de bine riscul sa nu-mi placa vreun articol si-atunci sa fii sigur ca o sa iti aduc la cunostinta si acest aspect).

In blogrollul meu veti gasi un numar (limitat) de oameni care scriu bine si foarte bine. Daca vreti “link share, like, comment” gratis, tin sa va dezamagesc profund insa nu ati nimerit acolo unde trebuie. Nu comentez atata vreme cat nu citesc in prealabil (ar trebui sa faceti acelasi lucru).

Aici NU EXISTA CENZURA. Vrei sa-ti dai cu parerea, esti liber s-o faci. Nu sunt moderate comentariile. Sunt constient ca exista pareri pro si contra. Spiritul meu democratic iti va da ocazia sa te manifesti.

Daca aveti probleme cu tensiunea arteriala insa ati pasit pe taramul meu, inseamna ca sunteti curajosi. Va apreciez pentru asta.

Advertisements
 

2 responses to “About

 1. GCM

  August 8, 2013 at 12:55 pm

  “I dare” ca se leaga pe placul meu ce-am vazut pana acum. Dar e al dracu de “challanging” fundalul asta negru si fontul atat de mic.

   
 2. aiczoom

  August 8, 2013 at 2:38 pm

  Din pacate nu pot schimba marimea fontului, asa este tema aleasa. Eventual as putea sa fac fundalul mult mai negru…ca sa se vada albul mai puternic 🙂 Sau citesti mai bine noaptea, fara lumina in camera 🙂

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: