RSS

Vegetarian intr-o lume cruda – Nick Teodorescu si aberatiile lui

28 Jul
Vegetarian intr-o lume cruda – Nick Teodorescu si aberatiile lui

Daca m-ar pune cineva sa fac un TOP TREI cu cele mai proaste fiinte existente pe acest pamant, acest top ar arata asa: 3-homosexualul convertit, 2-Mihai Traistariu si, lider detasat, 1-vegetarianul. Nu am timp sa ma opresc la bronz sau argint, intram in paine si tratam primul loc, acest remarcabil membru al societatii contemporane care, cu o deosebita stima fata de tot ceea ce il inconjoara (mai putin consumatorii de carne), este pregatit sa tina prelegeri menite a atrage o masa dispusa a-i urma sfaturile intelepte. In mod evident, ca sa fie si mai convingator, nu va ezita sa transmita ceea ce toata lumea stie deja, truisme ieftine demne de Tony Poptamas sau, mai nou, IAN, cum ca lumea in care traim este o lume bolnava, tigarile dauneaza grav sanatatii si carnea de porc provoaca leziuni pe ficat. Lumea in care traim ar trebui sa fie un ocean plin de iubire, compasiune raportatata la tot ceea ce ne inconjoara si, de ce nu, inmultirea animalelor ar trebui sa fie facuta in voie, fara ca oamenii carnivori sa lezeze in vreun fel acest drept dat de Dumnezeu. Am citit un articol de-a dreptul imbecil (al unui anume Nick Teodorescu) si redau fix ceea ce reprezinta spalare pe creier: “Înțelegi măcar acum, mâncătorule de carne, în cel de-al unsprezecelea ceas, despre ce este vorba? Înțelegi că a-mi spune mie că este dreptul și alegerea ta personală să mănânci carne și să profiți, în toate felurile, de exploatare altor animale este ca și cum un stăpân de sclavi mi-ar spune că este în regulă dacă eu vreau să-mi eliberez propriii sclavi, dar că ar trebui să-i respect dreptul său de a avea sclavi în continuare. Sau ca și cum un nazist ar spune că este în regulă dacă eu vreau să am prieteni evrei, dar că ar trebui să-i respect dreptul său de a-i ucide. Sau ca și cum un bărbat care abuzează femeile mi-ar spune că este în regulă dacă eu vreau să respect femeile, dar că ar trebui să-i respect dreptul său de a le abuza după bunul plac. Nu îți respect, așadar, niciun drept, pentru nu ai nimic în tine care merită respectat. Înțelegi acum, pentru numele lui Dumnezeu, de ce trebuie să te oprești? Înțelegi de ce trebuie să te îndrepți sau, dacă nu ești în stare să o faci, măcar să-ți consumi rușinosul viciu în tăcere? Înțelegi acum de ce nu trebuie să îți mai permiteți vreodată să îmi spui mie că nu este treaba mea dacă tu alegi să mănânci carne?”

Sunt ferm convins ca tac-su inca plange, saracul!, ca a plamadit un astfel de copil. Copil devenit barbat, barbat cu dreptul de a-si expune parerea fata de alti semeni. Nu mare mi-ar fi mirarea ca acest Nick Teodorescu sa se declare si impotriva sexului, nu de alta insa implica un contact carne pe carne si daca, din intamplare, masculul e extrem de dotat de Al’ de Sus, atunci exista marele risc al unor leziuni interne. Ce-ar putea fi mai rau decat urmele de sange?

Voi v-ati imaginat vreodata ca animalele femele din ferme, tinute in tarcuri, sunt tintele unor abuzuri sexuale? Nici eu. Nick Teodorescu si-a imaginat si acest scenariu demn de filmele horror. Ce se intampla, de fapt? Se ia o vita femela (origine animalica, sa fie clar pentru toata lumea), se leaga in tarc si, fara pic de mila, se introduce un bou in calduri. Are loc un viol care, culmea!, nu figureaza nicaieri. De ce nu figureaza nicaieri? Pentru ca bulangiul care a introdus boul in tarc, probabil, a stat si s-a distrat in timp ce vaca, saraca!, era batjocorita intr-un spatiu inchis, cu o funie atarnandu-i de gat si talanga agitandu-se zgomotos. Preferabil ca vita sa ramana bortoasa, altfel e introdus un alt bou si violul e continuat sub aceeasi forma, insa cu alti boi. Lesne de inteles, peste ceva timp reiese un vitel nelegitim. Durerea mare va fi ca vitelul nu va sti cui sa-i spuna “Muuu, tata!”. Peste o alta bucata de vreme toti vor fi macelariti de oamenii carnivori care, ce credeti!, considera ca le-a venit pofta de carne de vita. Pe o cota de 1,8 la 1 la pariuri sportive, boul steril va fi macelarit in fata vacutei violate, spre satisfactia ei. Probabil, vitelul va plange ca unul din presupusii tati tocmai a fost casapit. Probabil, o alta vacuta se va bucura ca a scapat de un viitor violator in timp ce, la randu-i, va trebui sa dea nastere unui alt vitel.In conceptia vegetarianului Nick Teodorescu, scenariul mentionat mai sus este o incalcare grava a drepturilor animalelor. Animalele ar trebui sa se inmulteasca in libertate, fara ca oamenii nemilosi sa perturbe acest aspect. Vorba aia, daca vaca doreste, atunci si-o pune cu cati boi vrea. NU INSEAMNA NU! Iar boii adevarati condamna violul, sa ne facem bine intelesi.

Putem extrapola detaliile picante si in directia altor animale. Ce preferati intre iepuri si porci? Eu prefer o partida de sex intre porci. Ati vazut vreodata o pula de porc? Eu da. Zici ca e tirbuson. Ala e viol adevarat, fara misto. Daca ma gandesc bine, pula porcului ar fi buna si la minerit sau, in sapaturile lor, arheologii ar trebui sa ia aminte si sa foloseasca pula de porc in locul oricaror alte unelte de sapat. Cand o sa auziti o femeie spunand ca “m-a futut ca un porc”, sa fiti siguri ca expresia respectiva reprezinta superlativul absolut a ceea ce inseamna satisfactie din punct de vedere sexual. Din porc ies in medie 6-10 porcusori care, dragii de ei, cu putin noroc, vor avea sansa sa prinda cel putin un Craciun. Craciun in care tatal lor cu pula tirbuson va fi taiat, iar ceafa lui va fi expusa in toate magazinele alimentare de unde oamenii, alti porci carnivori, se vor infrupta fara nici cel mai mic gand la “cat de bun la pat” a fost bietul porc.

Tot tovarasu’ Nick Teodorescu mai spune ca oamenii, in lantul trofic, se situeaza unde pe la mijloc, la acelasi nivel cu porcul si hamsia. Daca, din intamplare, omul ar fi in varful lantului trofic si ar fi cea mai inteligenta forma de viata de pe pamant, atunci, dupa parerea vegetarianului mentionat mai sus, ar trebui sa protejeze celelalte specii neajutorate. Nu sa le manance, precum un porc!

Bai, Nick Teodorescu, pe cale de consecinta, pentru ca esti extrem de idiot, da-mi voie sa iti aduc la cunostinta urmatoarele aspecte pe care refuzi a le lua in considerare:

1. Oamenii fac sex (carne pe carne, frate!), animalele fac sex (fie ca sunt in captivitate, fie ca sunt in libertate), indiferent de cat sange curge. Catelusa pe care o vezi tu pe strada (fara cip, plimbandu-se nestingherit) nu va ezita sa te muste (sau sa te manance) atunci cand o va lovi foamea si nu va avea nimic la indemana. Tot catelusa respectiva se va imperechea cu cel putin cinci-sase handralai (cu sau fara voia ei) si vor rezulta inca 6-10 catelusi care vor avea aceleasi apucaturi. Poti sa le dai cata salata greceasca vrei tu, nu e vorba de a-ti face un stil de alimentatie, e pur si simplu vorba de a consuma.

2. A compara un proprietar de sclavi cu un carnivor, ori a compara un nazist cu un carnivor, ma face sa ma duc cu gandul ca tu nu mananci plantele, le fumezi. Si daca tot suntem la capitolul fumuri, esti la fel de criminal ca toti ceilalti carnivori. Si angiospermele au suflet iar tu, nenorocitule, iti permiti sa le consumi in voie sepalele si petalele din flori. Bietul cartof pe care tu il scoti din pamant sa il mananci, un alt exemplu, sufera teribil in momentul in care tu, om fara suflet care uraste alti oameni pentru ca sunt carnivori, il scoti din pamant si ii rupi radacinile. Crezi ca nu il doare cand il arunci, fara pic de mila, in tigaia plina cu ulei incins? De ce ai impresia ca tu, consumand plante, esti mai special ca oamenii care consuma si carne (printre altele)?

3. In lantul trofic, oricat de mult iti doresti tu sa ai o lume perfecta, nu exista spatiu suficient si nimeni nu este deasupra nimanui. Daca toate animelele s-ar inmulti in voie si toti (oameni, animale) am fi vegetarieni, atunci toate plantele din lumea asta ar fi epuizate mai repede decat te astepti tu. Asta nu reprezinta o justificare a celor care consuma si carne. Explicatia e mult mai simpla. Mancam carne pentru ca putem, ba! In scenariul tau perfect, in timp ce floarea visatoare din tine doarme in acelasi spatiu cu un porc, caine, cal sau bou, te vei trezi ca vor incerca sa te manance. Sau tu le vei manca pe ele. Da, stiu, preferi sa mori de foame, atunci mori in mortii ma-tii si nu-mi tine mie sau altor carnivori lectii despre cum ar trebui sa ne traim viata. Soarecele este mancat de sarpe, sarpele este mancat de mangusta, mangusta e mancata de ghepard, ghepardul e futut de leu si dupa aia mancat, leul e mancat de crocodil atunci cand se adapa si crocodilul e vanat de om ca sa fie mancat si transformat in incaltaminte de piele. Sau tu umbli in papuci de lemn iarna? Nu ai auzit si de animale care au mancat oameni? Daca nu, atunci esti invitatul meu sa mergi sa convingi un leu sa devina vegetarian.

A fi vegetarian sau carnivor e doar o chestie de gust, neimplicand vreun grad de superioritate in lantul trofic. Daca nu erau cei care tineau animalele captive, cele de pe urma carora tu poti manca lapte, branza, oua, atunci ai fi avut de alergat prin natura libera si nu la Carrefour sa le cumperi ambalate de-a gata. Nerecunoscatoru’ dreacu’ […]

 
5 Comments

Posted by on July 28, 2015 in Toate

 

Tags: , , , , , ,

5 responses to “Vegetarian intr-o lume cruda – Nick Teodorescu si aberatiile lui

  1. crisst

    July 28, 2015 at 4:56 pm

    traistariu a fost 6 ani olimpic la matematica, a luat 10 la mate la bac si a terminat facultatea de mate. deci nu se pune. 😉

     
  2. aiczoom

    July 28, 2015 at 6:07 pm

    :)) Ok. Asta justifica faptul ca, trecand de la integrale care tind spre infinit, a reusit sa-si integreze podoaba capilara catre absolut (celebrul implant de par).

     
  3. Lucyf

    August 13, 2015 at 2:57 pm

    Deci nenea o arde super dudios, ba vegetarian, ba vegan, ba mancator de carne, ba paleo. Cel mai bine merge la muieri sa fii vegan. Le senzibilizezi din toate balamalele. Sa nu puna mana pe vreo tzatza… Un alt impostor viitor scriitor de 2 lei. Multa fraierime va da bani buni pe cursurile/workshopurile lui. Mai, si omu’ e confused.com

     
  4. drq

    May 12, 2021 at 3:12 pm

    Doamne cat de prost esti dar nu ma mir ca probabil asa sunt si parintii tai de te-au crescut atat de idiot, homofob, ignorant si efectiv respiri degeaba pe pamantul asta. Sper sa mori si sa nu se mai nasca vreunul ca tine. Sau daca nu se poate asa, macar parintii idioti si needucati ca ai tai ori sa nu se nasca, ori sa nu se reproduca. Mai ai si articol despre “cum sa fim mai buni” in mortii matii de ipocrit degenerat. Probabil ca esti mascul toxic, alb si hetero si de fiecare data cand te comporti ca un meltean cazut din copac, ma-ta si cu tac-tu te pupa pe capul ala gol si plin de cacat. Just die pls

     
  5. aiczoom

    May 12, 2021 at 9:56 pm

    Ma bucur sa constat ca exista internet prin fibra optica si in Peretu. 🙂 Sa-mi fie cu iertare daca ti-am ranit sentimentele, parintii mei cu siguranta nu-s vinovati pentru asta. Cat despre celalalt articol, “Cum sa fim mai buni la sfarsitul anului”, denota ca nu l-ai citit, altfel ai fi inteles ca nu este niciun sfat constructiv acolo, pur si simplu multa caterinca.
    PS: Este un text foarte vechi (2015), nu am mai scris de ani buni pe blog. Nu ca m-as scuza, imi asum toate cele scrise. Spor la salate!

     

Leave a comment